Objectiu 9-N

Normal 0 false false false ES-TRAD JA X-NONE

Les darreres eleccions europees han deixat uns resultats a Sant Adrià de Besòs resituen la ciutat i l’apropen a un estat molt similar a la del conjunt de Catalunya. A ERC – Sant Adrià de Besòs ens sentim agraïts per la confiança i assumim la gran responsabilitat que significa haver-nos convertit en la segona força municipal.

Aquesta gratitud es transforma en un impuls d’energia concentrat sobretot en la fita del 9-N. Hem d’ajudar a fer possible allò que la ciutadania ens demana a les urnes, votar. No ho farem sols, si hem arribat fins aquí és gràcies a la feina de molts ciutadans que deixen hores de lleure posant el seu gra de sorra en el futur del país i haurem de ser més els que voluntàriament facin créixer un nou país per a tots. A Sant Adrià, el nostre projecte de ciutat contempla el repte nacional com una de les polítiques que haurem d’executar des de l’Ajuntament. Tenim un municipi important per la seva situació i la seva composició necessitada de responsables polítics que el posin a l’òrbita de la seva importància al conjunt del país, els nostres ciutadans ho mereixen. Necessitem que la ciutat recuperi el seu orgull, volem respirar l’orgull de ser adrianenc arreu. Ningú ens diu que sigui fàcil però treballarem incansablement per posar Sant Adrià al mapa.

Probablement, els propers quatre mesos seran molt importants per determinar el futur de les properes generacions. Hem trigat tres-cents anys en tenir una oportunitat com aquesta i no la desaprofitarem.  La consulta és a tocar i tots els esdeveniments s’acceleraran a partir de la nostra Diada Nacional i ho hem d’aprofitar. Hem de tornar a sortir massivament als carrers de Barcelona a dibuixar una V. Una V de victòria, de valentia, de valors, de voler ser, de vot. La major victòria és facilitar que la voluntat popular s’expressi a les urnes, com es fa en totes les democràcies occidentals. 

Parlar del repte nacional és treballar per llaurar un futur a mida. La gran il·lusió que se’ns posa a les mans de les ciutadanes i ciutadans de Catalunya és dissenyar un nou país de zero, construir-ho amb les nostres mans per garantir que les futures generacions es trobin un entorn millor que el que nosaltres vàrem trobar, si més no, intentar-ho. Posarem tot el nostre esforç en fer de Sant Adrià una ciutat a l’avantguarda d’aquesta construcció i ho farem del costat de la confiança que continueu dipositant en nosaltres.

Comentaris


No hi ha cap comentari


El comentari s'ha enviat correctament