Ara és l'hora

 

Ha arribat el moment, el definitiu, s’apropa la recta final del procés. Un procés que va nèixer amb una vocació pacífica, alegre, democràtica i que ha acabat esdevenint un procés didàctic on hem après a esgrimir tots els arguments possibles per fer veure a l’Estat espanyol i al món, que el que demanem neix d’un profund sentiment democràtic i sentit comú: simplement, volem votar. Votar per decidir el nostre futur.

 

He viscut aquest procés molt il·lusionat per tota la gent que fa molt de temps que treballem per arribar a aquest instant de la història tan decisiu i pel desig que tot plegat doni lloc a una millora substancial en les vides dels meus veïns, a Sant Adrià i a Catalunya. En aquest temps, m’he vist somrient a la massiva manifestació a Barcelona, la Diada del 2012 del costat de companys i veïns de Sant Adrià. He viscut amb molta emoció el pas de la Via Catalana de l’any passat per la ciutat, plena d’estelades en els trams que la van travessar. I aquest any, a 3 dies de la Via encara em sorprenen persones que m’aturen al carrer per dir-me que ens veurem al tram 64. 

 

Han sigut anys d’intensitat emocional i politica. Anys de molts sacrificis i molta feina, de moltes hores per fer-ho possible i ara, per fi, és l’hora. És l’hora d’estar a l’alçada de les circumstàncies, li devem a tota la gent que s’ha movilitzat durant aquest temps, al 80 % que reflexen les enquestes que desitgen expressar la seva opinió mitjançant les urnes. Li devem a tota la gent implicada i convençuda que la independència és un bitllet que ens porta a un destí millor, no els podem fallar. No podem defallir, ni deixar que res ni ningú ens llenci per terra l’oportunitat de construir un nou país per al gaudi de tothom. Aquest 11 de Setembre hem de fer l’última empenta i que el mosaic de la senyera sigui el passadís que ens porti a convocar i executar la consulta pel 9 de Novembre, sense vacil·lacions. 

 

Mai havíem estat tan a prop i mai havíem sigut tants, per tant, ens trobem davant d’un moment únic que hem d’aprofitar. Ara és l’hora de guanyar.   

Comentaris


No hi ha cap comentari


El comentari s'ha enviat correctament