Guanyem la independència des de l'Ajuntament


Si algú em preguntés perquè ERC vol ser determinant a l’Ajuntament de Sant Adrià que surti de les urnes del 24 de maig, li contestaria que la raó és que el volem canviar completament. ERC som la garantia del funcionament d’un consistori que desenvolupi la seva activitat en funció de tres valors: justícia social, honestedat i la construcció d’un nou país, la República Catalana.

És evident que aquestes eleccions municipals no en són unes eleccions més, són la primera volta de les eleccions plebiscitàries del 27 de setembre. Són l’avant-sala del moment on ens toca decidir el futur de Catalunya, on guanyarem la independència. No podem quedar al marge d’això, hem d’estar preparats pel futur, a més aquest, és un futur que ens omple d’il·lusió i empenta per continuar endavant.

A ERC-Sant Adrià volem una nova ciutat, molt diferent de la que tenim ara però ens cal el nou país, perquè sigui més fàcil. Seria el tret de sortida d’una nova etapa, d’una nova manera de fer política, de fer ciutat, una nova manera de viure. Seria començar de zero, començar pel ciments i bastir un nou país tal i com el volguem els ciutadans. Per això, tenim la responsabilitat de ser decisius. Nosaltres estem preparats i disposats a assumir tota la confiança que dipositeu per transformar la ciutat a la vegada que transformem el país. Es fa indestriable l’una de l’altre.

Si el 24 de maig la primavera republicana puja al balcó de l’Ajuntament, no tinguem cap dubte, el 27 de setembre proclamarem la República catalana.

Comentaris


No hi ha cap comentari


El comentari s'ha enviat correctament